Oktober

V začetku meseca se nakazuje večji finančni priliv za opravljeno delo. Lahko pa se nakazuje tudi čas obilja in preskrbljenosti. Vendar pa kljub lepim in ugodnim razpletom upoštevajte svoja čustva in telesne odzive pri sprejemanju nadaljnjih odločitev. Energije bodo močne in hitre. Zato, prilagodite svoje delovanje v skladu z njimi, kajti v nasprotnem primeru, lahko pride do zastojev in prelaganju odločitev.

V tem času bodo na površje priplavali spomini iz otroštva in preteklosti. To lahko sproži v vas nemir in morda je čas, da snamete svoja rožnata očala in se soočite s svojo preteklostjo. To je pomemben čas, ko je treba zadeve razrešiti in jih postaviti v čas kateremu pripadajo – preteklosti. Po teh turbolentnih dneh se ponovno odpira čas razvoja in napredka. Ustvarjalnost in vizije bodo prišle v ospredje.

Druga polovica meseca vam zna malo ponagajati in vas spraviti v negativno ozračje, predvsem bodo k temu pripomogle vaše misli. Morda boste občutili razočaranje in predajali svojo usodo in srečo v tuje roke. Vendar, prenehajte s tem, kajti osredotočite se na dobro in vzemite stvari v svoje roke in obetajo se vam novi začetki. Čustveno boste stabilni.

Misel, ki jo želite realizirati bo potrebovala vašo popolno podporo, delo bo dolgotrajno in vztrajati boste morali, da ga opravite tako, kot ste si ga zastavili.

LJUBEZEN

V partnerskem odnosu se bodo strasti pomirile in čaka vas lep mesec harmonije. Odnos se bo lepo razvijal naprej.

POSEL

Obilje ali neko poplačilo vas bo razveselilo v tem mesecu. Nakazujejo se tudi obetavni poslovni podvigi ali podpis pravnih listin/pogodb. Bo pa potrebno veliko časa in truda posvetiti poslovnim zadevam. Obveznosti se bodo kopičile in prav je, da jih sproti rešujete. Ne odlašajte.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane