Oktober

Oktober ali vinotok, je deseti mesec v gregorijanskem koledarju, ki je svoje ime povzel po naravi oz. jesenskih opravilih in pridelkih. V preteklosti se je imenoval kozoprsk in to ime ni bilo spodobno - saj je pomenil parjenje koz. V 16.st. je Primož Trubar odločil, da se bo imenoval oktober in to ime se je ohranilo vse do danes.

2.oktobra je praznik angelov varuhov, 17.oktobra je svetovni dan boja proti revščini.

V oktobru nas bodo razveselile kar dve polni luni - ščip in sicer 1.10. (lovska luna) in 31.10. (modra luna).

Poglejmo si, kaj so za ta mesec razkrile tarot karte:

Začetek meseca zna biti še nekoliko stresen in da bi poskrbeli za svoje dobro počutje, bi bilo potrebno vnesti majčkeno zabave v vsakdan. Morda boste imeli občutek, kot da se okoli vas dogajajo same slabe stvari in če se boste osredotočali na informacije, ki prihajajo do vas - tukaj je mišljeno za medije in obsedeno spremljanje vsega negativnega dogajanja, ki se dogaja okoli vas - bo to zelo vplivalo na vaše počutje, miselnost in delovanje. Zato, se raje osredotočite na stvari, ki jih radi počnete. Očistite se teh težkih energij, ki vam ne koristijo in služijo. V kolikor meditirate ali se povezujete z višjimi sferami (angeli, samorogi, bogom...), lahko to storite z njihovo pomočjo v meditaciji.

Sredina meseca vam bo odkrila nova spoznanja. Morda se bodo vaše slutnje glede dotične osebe ali situacije izkazale za resnične/prave. Predvsem je pa pomembno, da se zaradi dane situacije znebite strahu in da trdno stojite za svojimi prepričanji. Situacija vam bo dala nove vpoglede in učne lekcije in čas je že, da to podano snov osvojite. Spustite toksične energije, če je potrebno spustite to osebo iz svojega življenja in nadaljujte po svoji začrtani poti. Oborožite se s pogumom.

Konec meseca se nakazuje nek premik. Vendar pa tudi čas počitka. Seme, ki ste ga posejali, bo sedaj klilo in potrebna bo potrpežljivost. Ne izsiljujte dogodkov, situacij ipd., osredotočite se na pozitivne misli in vizualizacijo tistega, kar želite da se zgodi/razvije/dozori. Kajti, pozitivne misli ustvarjajo pozitivne rezultate in vas potiskajo v smer ustvarjanja in obilja. Tudi če se v tem obdobju ne kaže nek napredek, vedite, da bo vaše seme počasi vzklilo.

Ljubezen

Na partnerskem področju zna biti nekaj trenj ali hladnosti. Vendar, to lahko odpravite tako, da se s partnerjem iskreno pogovorite o svojih občutkih, strahovih in mislih. Komunikacija bo ključna za razrešitev nastalih razmer. Vzemite si čas in obudite spomine, zakaj vam vas je ta oseba pritegnila v svoj objem. Kajti to kar vas je pritegnilo pri tej osebi, še vedno prebiva v njej. 

Posel

Na poslovnem področju se nakazujejo nove ideje ali ideje, ki ste jih nekako že pred časom dali na stran. Sedaj je čas, da jih obudite. Veliko energije in vizij se nakazuje pri ustvarjanju in premiku naprej. Vendar, bodite pazljivi, da si ne nakopljete preveč obveznosti naenkrat, kajti v tem primeru lahko izgubite svoj fokus. Ta mesec je energijsko ustvarjen za to, da se vaše sanje rodijo in ugledajo luč sveta. Možna so sodelovanja, menjava službe, nov projekt ipd...

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane