Sunset

Oddih za ženske v Strunjanu

Jesenski oddih za dušo, telo in duha 

13. - 18.9.2020

možnost koriščenja državnih bonov v vrednosti 120,00 eur

V življenju imamo ženske številne vloge: od hčere, žene, prijateljice, mame, tete.... in velikokrat, ko se tako predajamo tem vlogam in se razdajamo za druge, pozabimo na sebe,  vse dokler se izčrpane in prazne v svoji notranjosti, ne potopimo v svet razočaranj, samokritike, slabe samopodobe in obupa.

Zato bo tokratni oddih – oddih za ženske, z namenom, da ponovno vzpostavimo svojo žensko energijo, prebudimo ljubezen do sebe, začutimo in navsezadnje sprejmemo tudi sebe.

Delavnica bo intenzivna, kajti posvečale se bomo svojim prepričanjem, vzorcem, notranjemu svetu iluzij ter prevzele odgovornost za dejanja in delovanja v svojem življenju.

Ustvarile bomo krog zaupanja, so-pomoči in zdravljenja.

Program:

Vsak dan od 13. do 18.09.

07:30 - jutranja vadba za prebujanje in dvig energije

          - zajtrk

10.30 - 13.30 - predavanje / delavnica

20.30  večerne dejavnosti (meditacija, druženje, readingi...) 

Poleg predavanj, meditacij in delavnic, bomo imele tudi dovolj časa za izlete v okolici in prostega časa za skok v morje.

Se veselite, da greste z nami?

Namestitev - apartmaji v Strunjanu

Destinacija Strunjan (narava + energija)

Strunjan je primerna destinacija za vse tiste, ki si želijo mirnega oddiha. Ima urejeni kopališči v turističnem resortu Salinera in  kopališče Talaso, ki je deloma kamnita in deloma betonirana. V bližini plaže se pod Strunjanskim klifom nahaja najlepši del slovenske obale – Mesečev zaliv ali zaliv sv. Križa. V bližini rtiča Strunjan je cerkev Marijinega prikazovanja in nekdanji benedektinski samostan. Del strunjanskega območja je od leta 1990 zaščiten kot Krajinski park Strunjan in je najdaljši neprekinjen del naravne obale na območju Tržaškega zaliva.

Plaža

Se nahaja med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, kjer se nahaja še 12 energijskih točk. 

Energijske točke

so sestavni del parka, pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja posameznika. 

Nastanitev

Apartmaji »Srce Strunjana« se nahajajo 250 m od plaže Salinera. Vse enote so klimatizirane, razpolagajo z balkonom in brezplačnim WiFi ter ponujajo brezplačno izposojo koles. Enote so opremljene s hladilnikom, pečico, kabelsko TV, kuhalno ploščo, opekačem za kruh in aparatom za kavo.

Vodja vsebin programa

Pika Mia Mežik je po formalni izobrazbi ekonomistka, vendar je številke nikoli niso privlačile. Tisto, kar je v njej vzbudilo radovednost je življenje samo.

Tekom mladosti jo je le to preizkušalo na veliko različnih načinov, jo krepilo in oblikovalo.

Danes je to oseba, ki iz lastnih izkušenj pomaga drugim. Je ustanoviteljica Centra Loox – darovi svetlobe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet duše, NLP praktik, izvajalka Ponovne povezave, intuitivna svetovalka, ter učiteljica in voditeljica delavnic in izobraževanj za osebno in duhovno rast.

Zase pravi, da je učenka in učiteljica hkrati, kajti življenje nam nenehno ponuja veliko novih izkušenj in priložnosti za osebno rast in razvoj. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi in skozi svoje delovanje ta znanja prenaša naprej in pomaga tudi drugim k boljšemu in zavestnemu delovanju.

Nastanitev in cenik

Cena vključuje:

  • 4 x nočitev v dvoposteljni sobi v apartmaju,

  • 4 x večerja,

  • predavanja/delavnice s Piko Mio Mežik,

  • osnovno nezgodno zavarovanje

Doplačila:

  • turistična taksa: 2,50 EUR na dan,

  • za prijavo po 25.07.: 20 EUR,

  • zavarovanje odpovedi potovanja: 17 EUR.

Cena:

413 EUR – 120 EUR državni bon

Opombe:

  • rok prijave s plačilom akontacije 90 EUR je do 31.07.

  • minimalno število udeležencev: 8

Organizator:

 

AŽ- SVETOVNA POTOVANJA d.o.o.

Telefon:

00386 41 726 449

Email:

turizem@az-sp.si

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane