Zaupajte ...

verjemite...

 zaslužite si najboljše, kar vam življenje ponuja.

O MENI

Iščem in odkrivam lepote življenja.

Kot mati, žena, ženska se učim vsak dan in razširjam svoja obzorja. Sledim sebi in srkam informacije, ki mi jih ponuja življenje.

S svojimi izkušnjami in znanjem pomagam drugim.

Sem duhovna učiteljica in učenka hkrati, kajti vsak dan posebej nam ponuja možnosti, da se nekaj novega naučimo in odkrijemo.

Stopam po poti ljubezni, odpuščanja, razumevanja in odkrivam najboljše dele sebe, ki so bili dolgo časa pozabljeni.

Vsaka izkušnja je podlaga za rast in razvoj in čas je, da razpremo krila in poletimo… pridruži se mi, na potovanju proti svobodi.

 

Pika Mia Mežik

Učiteljica in voditeljica meditacije
Bela maginja
Angelska učiteljica
 Medij
Izvajalka Ponovne povezave                 (Recconection healing, The                   Reconecction)
 Energijski terapevt
Voditeljica tečajev in delavnic
Intuitivna svetovalka
Rada pa tudi raziskujem in se učim za svojo dušo, tako sem obiskovala različne tečaje tudi na področju naravne nege:
 Japonski cosmo lifting                             Sorensensistem™
Naravna nega noht po sistemu              Jessica
 NPK maniker
NPK pediker

Življenje mi je ponudilo veliko preizkušenj, skozi katere sem bila primorana iti. Na tiste v ranem otroštvu in odraščanju nisem imela mnogo vpliva. Velik vpliv je name imela tudi rejniška družina, v kateri sem preživela najzgodnejša leta otroštva. Ta leta so bila zelo boleča, osamljena in dostikrat na meji vzdržnega. Ni bilo bližnjic ali oseb, ki bi mi svetovali in stali ob strani. Bila sem sama, v vsem kaosu ki se je dogajal.Velikokrat sem pristala na tleh, objokana in obupana, ter z vprašanjem kaj sploh še počnem tu.

Vendar, iz vseh teh izkušenj sem potegnila najboljše. Ne glede kolikokrat so me poteptali, zmerjali, zaničevali, pretepali, vedno sem imela pred seboj cilj in upanje, da bo to nekoč minilo, razen v nekaterih trenutkih obupa. In prišel je čas, ko sem prvič prevzela nadzor nad svojim življenjem, pri rosnih 12 letih in pol.

Najboljša odločitev v življenju, takrat sem imela izbiro; ali pustim da me poteptajo do konca, ali pa se postavim zase in odidem iz nezdravega okolja. Izbrala sem slednje. Učila sem iz lastnih napak, vsaj mislila sem, da so to "napake", v kakšni zmoti sem bila, ni napak, so samo dejanja ljudi, ki nas prizadenejo, zlomijo in pustijo čustvene ali fizične posledice. V iskanju pripadnosti, ljubezni, razumevanja in vrednosti, sem dostikrat naletela na osebe, ki mi tega niso bile zmožne dati. Za njimi je ostajala praznina, žalost, obup in obtoževanje samega sebe.

Dolga leta sem živela s temi občutki manjvrednosti, nemoči in vedno sem iskala nekaj več. vendar tega več ni bilo, ni bilo ljubezni, vsaj tako sem mislila, ni bilo pristnih odnosov, bile so samo bojazni in namišljene utvare, da si ne zaslužim vsega dobrega, kar bi si srčno želela. Zopet je prevladoval obup. Malo po dvajsetem letu sem spoznala mojega moža. Umirjenega, brez travm, srčnega in poštenega. Pa mi zopet ni bilo vse ok, ne glede na to, kako me je spoštoval, ljubil in poskušal razumeti, sem dostikrat občutila nemoč in potegnila travme iz preteklosti v odnos.

Ko mi je bilo zopet težko, obupno oziroma dokler se nisem zlomila, takrat sem pod drobnogled vzela svoje življenje, odnose in občutke. Vsega sem imela dovolj in čas je bil, da korenito spremenim sebe. Da začnem delo na sebi, da pogledam vsem svojim strahovom, razočaranjem in preizkušnjam v oči, da jih ne pometam več pod preprogo. Ugotovila sem, da vsa ta bolečina, vse situacije ki sem jih doživela, tiho tlijo v meni in vsake toliko časa pokukajo na plan. In če sem se želela znebiti tega občutka, te vezi, ki me nenhno vleče nazaj, tja kamor nisem želela, sem morala spremeniti sebe, kajti samo jaz sem odgovorna za svoje stanje.

Delo je bilo dolgotrajno, na trenutke boleče, bili so vzponi in padci, vendar sem vztrajala in ni mi žal. Vesela sem, da sem danes tu kjer sem, da sem odložila bremena preteklosti, da znam uživati v sedanjem trenutku, da izrazim lahko sebe takšno kot sem, predvsem pa, da lahko pomagam tudi drugim. Verjamem, da lahko tudi vaše življenje zasije v novi luči, vam nariše nasmeh na obraz, da vaše srce ponovno začuti ljubezen, da občutite notranje zadovoljstvo in mir.

 

Življenje teče tukaj in zdaj in vso pravico imamo, da ga užijemo v vsej popolnosti, da sledimo svojemu srcu in živimo po svojih prepričanjih in pravilih.

Loox - darovi svetlobe

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

​© 2019 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane