Zaupajte ...

verjemite...

 zaslužite si najboljše, kar vam življenje ponuja.

Iščem in odkrivam lepote življenja.

Kot mati, žena, ženska se učim vsak dan in razširjam svoja obzorja. Sledim sebi in srkam informacije, ki mi jih ponuja življenje.

S svojimi izkušnjami in znanjem pomagam drugim.

Sem učiteljica in učenka hkrati, kajti vsak dan posebej nam ponuja možnosti, da se nekaj novega naučimo in odkrijemo.

Stopam po poti ljubezni, odpuščanja, razumevanja in odkrivam najboljše dele sebe, ki so bili dolgo časa pozabljeni.

Vsaka izkušnja je podlaga za rast in razvoj in čas je, da razpremo krila in poletimo… pridruži se mi, na potovanju proti svobodi.

 

.png

Po formalni izobrazbi sem ekonomistka, vendar me številke nikoli niso privlačile. Tisto, kar je v meni vzbudilo radovednost je življenje samo.
Tekom mladosti me je le to preizkušalo na veliko različnih načinov, me krepilo in oblikovalo.
Danes sem oseba, ki na podlagi lastnih izkušenj pomagam drugim. Sem ustanoviteljica Centra Loox  darovi svetlobe, NLP praktik, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet duše, izvajalka Ponovne povezave, intuitivna svetovalka ter učiteljica in voditeljica delavnic ter izobraževanj za osebno in duhovno rast.
Zase pravim, da sem učenka in učiteljica hkrati, kajti življenje nam nenehno ponuja veliko novih izkušenj in priložnosti za osebno rast ter razvoj. Na svoji poti sem se naučila pomagati sebi in skozi svoje delovanje ta znanja prenašam naprej in pomagam tudi drugim ljudem k boljšemu in zavestnemu delovanju.

 ▶NLP praktik
 ▶ Izvajalka Ponovne povezave (Recconection healing, The Reconecction)
 ▶ Učiteljica in voditeljica meditacije
 ▶ Medij
 ▶ Voditeljica tečajev in delavnic
 ▶ Intuitivna svetovalka
Rada pa tudi raziskujem in se učim za svojo dušo, tako sem obiskovala različne tečaje tudi na področju naravne nege:
 Japonski cosmo lifting Sorensensistem™
Naravna nega noht po sistemu Jessica
 NPK maniker
NPK pediker
.jpg

Življenje mi je že v ranem otroštvu ponudilo veliko preizkušenj, skozi katere sem bila primorana iti in preko katerih sem spoznavala manj srečno in lepo življenje.

Velik vpliv je name imela rejniška družina, v kateri sem preživela najzgodnejša leta otroštva. Tam sem se počutila varno, a ko me je mama odpeljala, temu ni več bilo tako.

Otroška in najstniška leta so bila zame osebno zelo boleča, osamljena in dostikrat na meji vzdržnega. Ni bilo bližnjic ali oseb, ki bi mi svetovali in stali ob strani. Bila sem sama, v vsem kaosu ki se je dogajal. Velikokrat sem pristala na tleh, objokana in obupana, ter z vprašanjem kaj sploh še počnem tu.

Vendar, iz vseh teh izkušenj sem potegnila najboljše. Ne glede na to, kolikokrat so me poteptali, zmerjali, zaničevali, pretepali, vedno sem imela pred seboj cilj in upanje, da bo to nekoč minilo, razen v nekaterih trenutkih obupa. In prišel je čas, ko sem prvič prevzela nadzor nad svojim življenjem, pri rosnih 12 letih in pol. In sicer, odločila sem se, da ne želim več živeti z mamo in trpeti, ter prenašati psihičnih in fizičnih zlorab.

In to je bila moja najboljša odločitev v življenju. Takrat sem imela izbiro; ali pustim da me poteptajo do konca, ali pa se postavim zase in odidem iz nezdravega okolja. Izbrala sem slednje.

 

Skozi najstniška leta sem stopala sama, brez podpore domačih. Hitro sem bila primorana odrasti in prevzeti odgovornost zase. Tako sem dobila veliko lekcij in izkušenj. V iskanju pripadnosti, ljubezni, razumevanja in vrednosti, sem dostikrat naletela na osebe, ki mi tega niso bile zmožne dati. Za njimi je ostajala praznina, žalost, obup in obtoževanje samega sebe. Takrat sem bila premlada in nisem razumela, da življenje kreiraš sam. Da ti ljudje lahko dajo samo tisto, kar premorejo sami.

Dolga leta sem živela s temi občutki manjvrednosti, nemoči in vedno sem iskala nekaj več. Vendar tega več ni bilo, ni bilo nikogar, ki bi lahko s čarobno paličico odvzel mojo bolečino, misli in počutje.

Malo po dvajsetem letu sem spoznala mojega moža. Umirjenega, brez travm, srčnega in poštenega. Pa mi zopet ni bilo vse ok, ne glede na to, kako me je spoštoval, ljubil in poskušal razumeti, sem dostikrat občutila nemoč in potegnila travme iz preteklosti v odnos. Nisem prepoznala ljubezni, ki je bila mirna in šepetajoča. Kajti moje življenje je bil en sam direndaj, glasen, kaotičen in kričeč.

In leta 2012 se je začela dogajati sprememba. Ko sem se znašla ponovno v začaranem krogu čustvenega vrtiljaka, misli in negativizma, sem se predala. 

Predala življenju.

 

Čas je bil za novo poglavje in sicer za delo na sebi, da pogledam vsem svojim strahovom, razočaranjem in preizkušnjam v oči, da jih ne pometam več pod preprogo. Ugotovila sem, da vsa ta bolečina, vse situacije ki sem jih doživela, tiho tlijo v meni in vsake toliko časa pokukajo na plan. In če sem se želela znebiti tega občutka, te vezi, ki me nenehno vleče nazaj, tja kamor nisem želela, sem morala spremeniti sebe. Kajti samo jaz sem odgovorna za svoje stanje.

Začela sem meditirati in takrat so se začele dogajati spremembe, ter sem  čez par let začela obiskovati tečaje za duhovno in osebno rast, kajti želela sem se spoznati in se naučiti več zase, da bi si lahko pomagala pri spremembi, katero sem si želela.

Spoznavanje sebe je bilo na trenutke boleče, zanimivo z aha momentki in bili so tudi vzponi in padci. Vendar, ko je bilo najtežje sem vztrajala in ni mi žal. Vesela sem, da sem danes tu kjer sem, da sem odložila bremena preteklosti, da znam uživati v sedanjem trenutku, da izrazim lahko sebe takšno kot sem, predvsem pa, da lahko pomagam tudi drugim.

 

Verjamem, da lahko tudi vaše življenje zasije v novi luči, vam nariše nasmeh na obraz, da vaše srce ponovno začuti ljubezen, ter da občutite notranje zadovoljstvo in mir.

Življenje teče tukaj in zdaj in vso pravico imamo, da ga užijemo v vsej popolnosti, da sledimo svojemu srcu in živimo po svojih prepričanjih in pravilih.

Znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila tekom let sem združila v delavnice in tečaje, ki so vam lahko v veliko pomoč pri korakih v želeno smer. Opise in ponudbo najdete individualnih storitev si lahko ogledate tukaj 

Opise delavnic in tečaje najdete  tukaj

©© Copyright