November

November ali listopad, je enajsti mesec v gregorijanskem koledarju in njegovo ime izhaja iz latinske besede novem, ki pomeni "devet". V preteklosti je bil to deveti mesec leta, ko sta bila dodana januar in februar rimskemu koledarju, je postal enajsti mesec in obdržal svoje ime.

Mesec se začne s spominom na mrtve (1.11.) in končuje s prvo adventno nedeljo (29.11.). Polna luna - ščip 30.11. v dvojčkih, ki s seboj prinaša delni lunin mrk.

Poglejmo si, kaj so za ta mesec razkrile karte:

Mesec se bo začel v energijah zmedenosti, spreminjanju načrtov in iskanju najlažjih poti za uresničitev ciljev. Vse to lahko pripelje do zastojev in hkrati, do spreminjanja tega, kar si želite. Na preizkušnji bo vztrajnost in jasno določeni cilji, ki potrebujejo zavezanost in pripadnost, da se uresničijo. Ideje, ki jih imate boste v tem obdobju lahko nadgradili in nekako našli potrebne poti in načine, kako jih izpeljati. Vendar, bo res pomembno, da se svojega načrta držite. V nasprotnem boste deležni mnogo idej, ki bodo realizirane na pol. Verjemite in zaupajte v svoje ustvarjanje, pa čeprav morda okoliščine v teh trenutkih niso rožnate.

Sredina meseca bo nekako še najbolj "zmedena", v ospredje bodo prihajali občutki in misli preteklosti, po drugi strani, pa boste ujeti v načrtovanje prihodnosti. teža, ki se nalaga zadnjih nekaj mesecev ali pa morda let, bo v vas prebudila željo, da bi stvari zaključili ali začeli na čim lažji in hitrejši način. Taka pot mnogokrat vodi v razočaranje in malokrat prinese željene rezultate. Zato, bi bilo dobro da premislite in sprejmete odločitve, ki ne bodo imele negativnih posledic tako za vas, kot ostale ljudi v vaši bližini. Reagirajte modro in preglejte situacijo, prespite in nato sprejmite potrebno odločitev.

Konec meseca se kažejo lepše enrgije in časi. Nekako se bos celotna situacija zmedenosti začela umirjati, kar bo prineslo nov delovni zagon in dinamiko. To bo tudi čas, ko lahko začnete z novimi projekti ali obudite tiste, ki si jih želite dokončati. Kakšen dan bo morda stresen, vendar ne na tak način in tako, kot je to bilo preko meseca. Čas za realizacijo.

Ljubezen

Na čustvenem področju lahko pride do povečanja nezaupanja, privida ujetosti in sporov. Vendar, vse to lahko rešujete na prijazen in ljubeč način. Poglobite se v svoje želje, pričakovanja in misli, ter najdite tiste vzorce in bolečine, ki jih je potrebno ozdraviti in spustiti. Poglejte svojo vlogo v odnosu na kakšen način vi delujete in na kakšen način ustvarjate dinamiko, ter s svojim delovanjem prispevate k sožitju in harmoniji. 

Posel

Na poslovnem področju, bo začetek meseca težaven. Mnogo idej in nedokončanih projektov bo vodilo do zmedenosti in zamud. Vse to vas lahko pripelje do zapletenih odločitev, ki jih boste lahko sprejemali na podlagi strahu in zmanjšane motivacije. Zato bi bilo dobro, da ta čas ne ukrepate in sprejemate ničesar, kar bi lahko kasneje obžalovali. Izkoristite to obdobje za sanjarjenje in ideje, ki se vam porajajo zapisujte in raziskujte. Po dobri polovici meseca, bolj v zadnji tretjini, se bo področje na poslovnem področju sprostilo in zavele bodo energije ustvarjanja, takrat lahko nadaljujete oziroma uvajate novosti, ki bodo obrodile sadove.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane