November

V novembru vas čaka veliko dela, treba bo zavihati rokave in pred seboj imeti cilj. Zadeve se bodo dobro razvijale. Nekatere projekte lahko zaključite že v tem času, vendar vseeno ostanite pozorni na malenkosti. Ne pozabite tudi na ravnovesje med poslovnim in privatnim življenjem.

Poskušajte se osredotočati na situacije in stvari, ki jih imate, kajti če se boste osredotočali na tisto, česar nimate, lahko doživite izgubo in posledično motivacijo za ustvarjanje.

Nakazuje se vam zmaga.

Vašo notranjo prvinsko energijo bo potrebno ukrotiti, kajti če boste reagirali impulzivno, lahko marsikaj uničite in izgubite.

Obeta se vam novo čustveno razmerje, lahko pa se že obstoječa zveza poglobi. Ne skrivajte svojih čustev in sprejmite čustva druge osebe. Pustite si uživati v čutnosti in odnosu. Popustite svojemu nadzoru in se prepustite vodenju srca.

Konec meseca bo v znamenju izobraževanja ali iskanju informacij, ki vam bodo koristile v prihodnje. Odpirajo se vam neka nova področja delovanja. V sebi skrivate moč in potencial, da lahko uresničite zastavljene cilje. Vendar pa velja previdnost, da delujete razumsko in stvari pred delovanjem pretehtate.

 

LJUBEZEN

Čustvena plat bo v tem mesecu cvetela, v kolikor ste že prej razrešili konflikte in nesoglasja.

POSEL

Pri načrtih bodite pozorni na malenkosti, da kakšne pomembne stvari ne izpustite. Morda boo potrebno kakšen načrt ponovno pregledati ali spremeniti. Drugače pa kaže poslovno področje dobro.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane