MODROST ANGELOV

Vikend tečaj, na katerem vas bodo pobožale angelske energije

 

Angeli in njihove zgodbe so prisotne že stoletja. Obstaja nešteto zapisov, tudi slavnih oseb, ki so imela srečanja ali videnja s temi nebeškimi bitji ( Ivana Orleanska, Sveti Frančišek Asiški, George Washington...) Tudi v današnjem času, nešteto fotografij in videov je vedno več pričevanj o angelih in njihovi pomoči.

 

Občutiti, slišati. vedeti, videti

 

Bi želeli tudi vi občutiti angelsko energijo?                                                                 

Slišati njihov šepet in prejeti njihovo vodstvo?

Si želite odpreti intuitivne kanale?

Si želite povezave z angeli?

Želite prejamati vodstvo in pomoč?

VSE TO JE MOGOČE

Angeli in nebeška bitja so vedno ob vas in čakajo na vaše dovoljenje, da vam lahko razkrijejo in nudijo svojo pomoč, ter vas vodijo skozi vaše zemeljske izkušnje.

Kako sem spoznala angele?

Moje prvo srečanje s temi čudovitimi bitji svetlobe se je dogodilo skozi meditacijo, nepričakovano,  nekaj let nazaj. Takrat o angelih in duhovnem svetu nisem vedela kaj dosti, sploh pa, da jih lahko vidim, sprejemam njihovo vodstvo in sporočila. Občutek je bil lep, a kaj ko so se s pojavom videnja začela vprašanja, na katere nisem imela odgovora. Začelo se je raziskovanje, saj me je to bližnje srečanje z njimi pritegnilo in začela sem se udeleževati raznih delavnic in tečajev.  Veliko odgovorov sem dobila na njih, mnogo pa sem jih prejela tudi sama.

Moje življenje brez njihovega vodstva in modrosti nebi bilo takšno kot je, bilo bi bolj stresno, dolgočasno in kaotično, takšno kot je bilo prej. Vrtela bi se v krogu in nebi bila povezana s seboj, s svojo dušo, verjetno bi še vedno bila vpeta v energije preteklosti, ki bi me obremenjevale in mi zavirale nadaljnje korake v življenju.

Tako se je skozi leta razvila tudi ideja, da to znanje in izkušnje delim z vami. Osnovala sem vikend delavnico, na kateri bom delila svoja znanja, da lahko tudi vi odprete svoje kanale in stopite v ta čudoviti svet ljubezni in povezave z angelskimi bitji. Vsakdo izmed nas ima to možnost, saj ni rezervirana samo za posameznike. Potrebna je samo želja.

Biti njihov glasnik in s tem pomagati sebi in tudi drugim ljudem je neprecenljivo darilo.

Tečaj je osnovan na razumljiv in preprost način. Brez kompliciranja, a z veliko vajami v parih in domačimi nalogami.

Dobili boste vse potrebno znanje, za delo z energijami, angeli, nadangeli in še mnogo drugih uporabnih vsebin, na vas pa je, da to znanje potem negujete in uporabljate v vsakdanjem življenju.

   Potek tečaja :

 Spoznavanje angelov, nadangelov, duhovnih vodnikov

♥ Meditacija povezovanja z zemeljsko in kozmično energijo

 Rezanje vezi in čiščenje priseskov

♥  Čiščenje čaker

 Meditacija prejšnja življenja

  Aktivacija zdravilne energije

  Odpiranje intuitivnih kanalov

  Branje predmetov

  Branje slik

  Kanaliziranje sporočil

  Pomen vijoličnega plamena

♥  Kanaliziranje skozi pisanje

♥  Povezava z angelom varuhom

  Readingi/kanaliziranje - predajanje angelskih sporočil

♥  Energijska zaščita 

In še in še ...

Če se je v vas prebudil klic in želja, da bi spoznali energije angelov, okrepiti in razviti svojo intuicijo, se nam pridružite na popotovanju in druženju s temi ljubečimi bitji svetlobe.

Pogosta vprašanja

Ali lahko vsakdo naveže stik z angeli?

Čisto vsak posameznik ima to možnost. Nekateri ljudje, ki imajo intuicijo bolj razvito, hitreje navežejo in prepoznajo angelsko energijo. Tisti, ki mislijo, da intuicije nimajo, pa potrebujejo malce več prakse in zaupanja vase, da vzpostavijo stik z angeli.

Kako mi lahko pomaga angelska povezava?

Angeli so nebeška bitja, ki skrbijo za nas z našim dovoljenjem. Tudi sama nisem pred leti vedela za njihov obstoj v obliki energije. Meni so pomagali, ko sem preživljala težko čustveno obdobje. Pojavili so se skozi meditacijo in takrat sem imela občutek, da nisem sama. Ko sem začela komunicirati z njimi, sem dobila odgovore, navdih in tudi zaupanje vase in v njih. 

V povezavi z njimi sem dobila najboljše vodstvo, ki mi stoji ob strani. Kadarkoli, se znajdem v situaciji, ko potrebujem pomoč, vem, da mi bodo pomagali na najboljši način.

Kasneje sem začela obiskovati tečaje, da sem razširila in poglobila svoje znanje, ter združila svoje izkušnje z znanji, ki sem jih pridobila.

Predvsem je pomembno zaupanje v sporočila, ki jih predajo  in v njihov obstoj.

Pa je vikend tečaj dovolj za vzpostavitev povezave?

Vikend tečaj je dovolj. Lahko bi ga razvlekla na več vikendov, postavila višjo ceno, a učinek bi bil enak. Kajti na tečaju boš prejel/a tehnike in znanje, ki ti bodo pomagale pri tvoji vzpostavitvi in nadaljnjem delu z n jimi.

Videl/a boš, kako hitro boš osvojil/a znanja. Kajti v tvojem spominu ta znanja že obstajo, potrebno jih je obuditi.

Kako dolgo traja povezava z njimi?

Ko se enkrat povežeš z njimi, traja ta povezava celo življenje. Seveda, pa ti odločaš, ali boš z njimi navezovala stik ali pa zaprla intuitivne kanale in prenehalakomunicirati z njimi.

V kolikor se ti pojavi kakršno koli vprašanje, mi ga zastavi in v najkrajšem času ti odgovorim nanj.

Loox - darovi svetlobe

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

​© 2019 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane