Marec

Začetek meseca bo v znamenju praznovanja, veselja, radosti. Čustva bodo privrela na plan. Vendar pa, poleg vse zabave in sreče vas na drugi strani čakajo učenje, raziskovanje in posvečanje svojim obveznostim glede službenih obveznosti. Brez dodatnih informacij in učenja, lahko napredek izostane. Zato je pomembno, da tisto, kar vas zanima ali je potrebno osvojiti za napredek na delovnem področju ne zanemarite. Potrebna bo velika mera potrpežljivosti, da lahko tisto, kar delate zraste in se razvije. Morda v tej fazi še ne boste uzrli vse veličine vašega dela in vam lahko upade pogum, pa kljub temu nadaljujte, kajti prvi večji rezultati se bodo pokazali kasneje.

Proti sredini meseca, se lahko zapletete v svoje strahove in um, ki vam bo nenehno pošiljal omejitve, katere ste sami zgradili. Na tej točki bi bilo dobro in tudi zaželjeno, da poleg razuma vključite tudi srce in dušo. Kajti v stresnih ali negativnih situacij pozabimo, na celoto in vse prevečkrat podležemo, omejitvam  in  razmišljanjem, ki se dogajajo v umu. Vse to dogajanje, vas lahko vodi do stresa, tesnobe in napetosti in pomembno bo poskrbeti za lastne misli.

Bo pa to obdobje tudi zelo čustveno, in uporabite svojo intuicijo, da ostanete zvesti svojim idealom.

Druga polovica meseca bo energetsko bolj prijazna. Morda boste morali bolj nadzorovati svoje projekte in poslovanje. Morda boste morali spodbudo in vajeti vzeti v svoje roke. Materialne stvari se bodo razvijale in tudi sami boste polni novih idej in zamisli, dobrodošlo bi bilo tudi, da se začnete izobraževati v zvezi s financami.

 

Bo pa to tudi čas, ko boste dojeli in spoznali, da niste sami ampak del celote in povezave z drugimi ljudmi. Potreba po druženju bo priplava na površje in občutek pripadnosti se bo povečal. Sledite svojemu notranjemu klicu, ki vas bo vabil na določeno pot ali pa spodbujal, da nekaj ukrenete. To obdobje nakazuje pridobivanje širše in višje perspektive, delovanje na nov način.

Konec meseca se bo ponovno prižgala strast ustvarjalnosti, ljubezni, početi tisto kar vas veseli…V zraku bo čutiti veliko ustvarjalne energije, navdihov in situacije se bodo hitro začele odvijati. Sedaj ni čas, da se obotavljate, ampak da sledite toku dogajanj. Odpirale se vam bodo nove možnosti, tako na ljubezenskem kot poslovnem področju. Od vas pa bo odvisno, če jih boste sprejeli. Bo pa tudi povečano iskanje nečesa onkraj materialnega sveta. Morda boste začeli delati na sebi, meditirati ali kakor koli drugače se duhovno prebujati in razvijati.

LJUBEZEN

Potrebujete čas zase. Vaše misli odsevajo vas in ne partnerja. Poglobite se v spoznavanje sebe in odkrijte svoje vrednote in pomanjkljivosti. V kolikor partnerju ne boste zaupali svojih želja in misli, jih le ta ne bo mogel uresničiti.

V kolikor pričakujete negativne razplete in situacije, vedite, da jih s svojimi mislimi sami vabite k sebi. Notranji nemir vam lahko ukrade kakšno uro spanca.

POSEL

Na poslovnem področju lahko pričakujete še nekaj zastoja. Vendar ne čakajte predolgo, ampak stvari poglejte z drugega zornega kota. Potrebna bo dobra organizacija in doslednost. Vzemite vajeti v svoje roke in hkrati poslušajte predloge drugih ljudi, a ne pozabite, odločitve sprejemajte sami.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane