Maj

Maj bo v znamenju čustvenosti, romantike in odnosov.

Začetek meseca se boste dobro počutili v družinskem krogu in krogu prijateljev.  To bo čas, ko si boste želeli biti obkroženi z ljudmi in ne boste prenesli osamljenosti. Deležni boste pozitivnih in spodbujajočih se odzivov ljudi. V tem obdobju lahko tudi simpatija prerase v neko trdnejšo in resnejšo zvezo. Prepustite se tem čudovitim čudovitim občutkom in energijam, ki vas bodo zasanjano nosile okoli. Popustite malo nadzoru, kajti želja da bi vse imeli pod nadzorom zavira vaša čutno plat.

Vaša strast se bo odsevala tudi na drugih področjih življenja. Prav tako v poslu, kjer bo potrebno slediti svojemu srcu in delovati v skladu z notranjim vodstvom. Morda boste vseeno želeli delovati razumsko in analitično, vendar za nadaljevanje ali pa rešitev situacije potrebujete tokrat drugačen pristop. V kolikor vam neka odločitev ali situacija na telesnem področju povzroča nelagodje, potem to pomeni da ni dobra za vas. In ko boste poslušali svoje občutke, vam bodo ti vedno pokazali pravo smer ali odločitev.

V tem obdobju bo tudi zelo pomembno kakšno okolje je, kjer delate, kajti potrebovali boste mir in prijetno okolje, v katerem boste razvijali svoje ideje. Bo pa to mesec, ko bodo prvi rezultati že pokukali na plano. Lahko pride do kakšnega izplačila ali pa nenadejanega denarja.

Pri svojih projektih se lahko znajdete v položaju, ko se boste morali postaviti zase, lahko so to tudi različni interesi vpletenih oseb. Vedite, da ne bo zmagovalcev, brez da bi bila katerakoli stran močno prizadeta. Skušajte diplomatsko rešiti spor.

Na poslovnem področju popazite tudi, da projekte sproti zaključujete, kajti kaj hitro se lahko zgodi, da boste imeli preveč stvari odprtih in nedokončanih. Osredotočite se na tiste, ki so pomembni za vas in jih poskusite čimprej zaključiti. Čas je tudi ugoden za spremembe, ki jih želite uvesti, vendar morate pri tej stvari tudi konkretno sodelovati.

Morda boste prišli tudi do intuitivnih odgovorov ali rešitev. Dobro bi bilo, da jih uporabite v svojem življenju.

LJUBEZEN

To bo mesec ljubezni v pravem pomenu. Okoliščine in partnerstva lepo kažejo in tudi ozračje bo sproščeno in prijetno.

POSEL

Mesec bo intenziven kar se poslovnega področja tiče. Lahko pride do preobremenjenosti ali veliko projektov, ki se bodo hitro odvijali. Ukrepati boste morali hitro, brez odlašanja. Bodo pa ta mesec tudi situacije, ki lahko nek projekt upočasnijo ali pa se ne bo odvijal po vaših pričakovanjih. Pomembno je, da najdete pogum in se soočite z izzivi.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane