Junij

Začetek junija se boste ukvarjali s svojimi čustvenimi zadevami, vendar pazite, da to ne prerase v odvisnost in da ne zanemarite svojih drugih obveznosti. V tem času bodo odnosi na preizkušnji in lahko se pojavi napetost ali odklonilen odnos v družinskem okolju oz. v ljubezenskem odnosu. Vse skupaj vas lahko mentalno, psihično in fizično izčrpa. Vzemite si čas zase, za spanje, meditacijo, sprehode ipd…Poslušajte tudi svoje intuitivno vodstvo, ki vam bo kazalo pot.

V tem obdobju lahko pride tudi do prekinitve odnosov. Predvsem zato, ker situacije, ki se bodo odvijale niso v sladu z vašimi željami in pričakovanji. V kolikor se spustite na realna tla, lahko odnos popravite.

Čustveno boste delovali tudi pri uresničevanju svojih ciljev. Tukaj bo predvsem pomembno, da pozornost usmerite v svoja čustva in srce, ko sprejemate odločitve. Če vam katerakoli odločitev sproži nemir in odklonilen odnos, potem verjetno ta odločitev ni prava za vas. Ravno tako, če v vas odločitev sproži pozitivne občutke, potem pogumno stopajte naprej. Vaši odzivi na situacije znajo v tem času biti rahlo histerični in pretirani. Vaš um bo koval svoj potek dogodkov in rešitev, vendar vedite, da je tako razmišljanje omejeno in sloni na vaših prepričanjih. Ko boste to ozavestili in sprejemali odločitve tudi na podlagi srca, intuicije, bodo situacije dobile nove razsežnosti.

Predno pa boste sprejemali kakršnekoli nove odločitve, bi bilo dobro, da preučite te stvari in pridobite čim več informacij, ki vam bodo v pomoč.

Na poslovnem področju bo potrebno ponovno zavihati rokave, kajti finančni prilivi ne bodo ravno najboljši. Lahko da, boste imeli tudi večji strošek, lahko gre za večji nakup, kakšno poravnavo ipd…previdno ravnajte z denarjem.

Konec meseca se boste znašli na kažipotu življenja in odločitev, ki jo boste sprejeli bo  imela daljnosežne posledice. Morda se boste tudi težko odločili, kajti na izbiro boste imeli več opcij. V tem primeru lahko vaše odločanje zastane, kar pa dolgoročno nebi bilo dobro.

Človek v vaši bližini bo počasi odstrl svojo masko in presenečeni boste kaj skriva pod njo. Je pa to čas proslavljanja in zabav. Vendar popazite, da jih ne bo preveč, kajti kaj hitro vas to obdobje lahko ponese na drugo stran te lepe plati.

Tudi poslovno področje konec meseca dobiva drugačno podobo, to pomeni razvoj dogodkov, vendar še vedno bo potrebno imeti veliko potrpežljivosti in vztrajnosti. Pomembno je, da za svoje ideje in projekte poskrbite sami in ohranite nadzor nad njimi.

LJUBEZEN

V partnerskem odnosu bo prišlo do rahlih trenj in predvsem do tega, da boste želeli biti enakovredni in slišani pri partnerju. Morda boste imeli občutek ujetosti, kot da se v vajinem razmerju ničesar ne dogaja ali pa boste imeli celo občutek, kot da je partnerju vseeno za vas. Vendar, ne delajte drame, vendar raje raziščite, zakaj vaš odnos dojemate na ta način.

POSEL

Zadeve in situacije se bodo hitro odvijale in zaključevale. Ostanite zvesti sebi, svojemu navdihu in viziji. Prvi rezultati bodo že dobili obliko in na poslovnem področju se lahko nadejate uspehov, dobro zaključenih projektov ali pa pritok denarja. Težavno obdobje bo zaključeno.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane