Junij

Junij ali rožnik je šesti mesec v našem koledarju, ki nosi ime po rimski boginji Junoni (Jupitrovi ženi). Junija se začne poletni solsticij 21.6., ko je sonce najvišje na nebu. Polna luna v tem mesecu nastopi 5.6. in hkrati z njo Lunin mrk (delni). Konec meseca 21.6. bomo deležni še Sončevega mrka. Tako, da bo ta mesec energijsko zelo močan in poln notranjih in tudi zunanjih sprememb.

Ko je v mesecu Lunin mrk, le ta v nas prebuja notranja vprašanja in na plano zvabi vse tisto, kar nam je skrito oz. prikrito (vpliva na našo podzavest, misli, občutke, čustva...). V tem obdobju smo lahko nemirni, izrazito čustveni, morda nejevoljni...a hkrati je to obdobje notranjega čiščenja.

Sončev mrk pa vpliva na zunanje vplive, okolico in razkriva stvari v vašem budnem zavestnem stanju.

Ljubezen

V partnerskih odnosih oziroma na ljubezenskem področju se nakazujejo spremembe. A te spremembe so pozitivne. Na odnos boste začeli gledati drugače, z druge perspektive. Če ste do sedaj imeli občutek, da se morate podrejati, bojevati za svoj glas ali niste bili uslišani, se bo to spremenilo. Spremenilo se bo zato, ker boste vi sami začeli gledati na odnos drugače. Morda boste tudi zaključili z nezdravim odnosom, ali pa postavili nove meje in smernice v katero smer želite zapeljati svoj odnos. Bo pa v tem mesecu povečana želja za urejenim in harmoničnim družinskim življenjem.

Tisti, ki partnerja nimate, se v tem mesecu nakazuje nova romanca.

Posel

V tem mesecu se nakazujejo novi poslovni podvigi. Morda boste končno začeli uresničevati dolgoletno poslovno željo ali pa reorganizirali že obstoječo dejavnost. Na vidiku je sklepanje sodelovanja in povečanje finančnih prilivov.

Bo pa ključno, da branite svoja prepričanja in tisto, v kar verjamete. Ne pustite se pregovoriti ali podrediti nikomur. 

V kolikor začenjate z novim poslom, postavite trdne temelje in naredite dober poslovni načrt. Ostanite pozitivni in prizemljeni.

Poglejmo si, kaj so za ta mesec razkrile tarot karte:

Na nek način bi lahko rekli, da bo to mesec čiščenja, tako odnosov, kot lastnih čustev in vzorcev. Če ste do sedaj bili stranski igralec v svojem življenju in prepuščali odločitve drugim, je sedaj primeren čas, da stopite v ospredje. Imate vse znanje in moč, da razprete krila in poletite naprej. 

Povečana bo želja po pravičnosti. Morda se boste sedaj bolj kot kadarkoli prej zavedali situacij in svoje vloge v njih. Motiti vas bo začelo vse tisto kar je nepravično in lahko se zgodi, da se boste končno postavili zase in začeli zagovarjati svoja stališča in prepričanja.

S tem sicer lahko nek odnos poslabšate ali prekinete, vendar verjemite vase in svoje odločitve. V kolikor ste se počutili manjvredno ali zapostavljeno v nekem odnosu, je potem res že čas, da tak odnos zapustite. 

V tem mesecu se nakazuje kar nekaj novih priložnosti, ljudi in sodelovanja. Ne bojte se novosti in ko vam srce pravi, da je nekaj dobro za vas ali vzbudi radovednost in vizijo, se le podajte na to novo odkrivanje mogočega.

V tem mesecu se lahko nadejate tudi nagrad v obliki prijateljstva, morda nove ljubezenske zgodbe ali pa finančnega priliva, ki se ga niste nadejali.

Intuitivno svetovanje (reading)

Intuitivno svetovanje - reading je duhovni vpogled v situacijo življenja in v izkušnje ki ste jih prestali, ali jih prestajate, ter v energijske zapise, ki vas omejujejo ali se vam ponavljajo. S pomočjo intuicije, angelskega vodstva in kart preko pogovora dobite odgovore in potrditve, ter napotke za vnaprej.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane