Julij

Julij ali mali srpan, je sedmi mesec gregorijanskega koledarja, ki je ime dobil po Juliju Cezarju. Preden smo uvedli gregorijanski koledar, je v veljavi bil rimski koledar v katerem se je leto začelo z marcem in se julij latinsko imenoval Quintilis.

Polna luna - ščip nastopi 5.7. in s seboj prinaša delni lunin mrk. Ko je v mesecu Lunin mrk, le ta v nas prebuja notranja vprašanja in na plano zvabi vse tisto, kar nam je skrito oz. prikrito (vpliva na našo podzavest, misli, občutke, čustva...). V tem obdobju smo lahko nemirni, izrazito čustveni, morda nejevoljni...a hkrati je to obdobje notranjega čiščenja.

Poglejmo si, kaj so za ta mesec razkrile tarot karte:

Pred nami je še en mesec, ki bo dinamičen in nepredvidljiv. Energije se bodo pomikale iz ene skrajnosti v drugo - od vzhičenja do melanhoničnosti, kar se bo poznalo na počutju, razmišljanju in dojemanju sveta. 

Do sredine meseca, bodo lahko vaše misli popačene, kajti prevladoval bo strah, slaba samopodoba, ego bo silil v ospredje (kar lahko pripelje do poslabšanja odnosov), ter napetost in stres bosta zelo prisotna. Morda boste imeli občutek, da se dogajajo same slabe stvari - kot bi se prerokbe začele izpolnjevati. A temu ne bo tako, kajti zunanja slika sveta se bo razlikovala od vašega počutja in misli.

Nekje v sredini meseca bo prišlo do olajšanja - sprememb, kajti uzrli boste tisto iskrico, ki vas bo popeljala v lepšo prihodnost in misli. Vseeno pa bodite pozorni na svoje odzive, kajti nakazuje se občutljivost in morda boste preveč osebno jemali tudi dobronamerno kritiko in nasvet, ki lahko zaradi vašega počutja/misli, vodi v napačno interpretacijo.

Konec meseca se bodo energije sprostile in prihaja čas ponovnega zagona in novih projektov. Imeli boste občutek, kot bi se kar naenkrat naredila svetloba in ponudila nešteto možnosti za nove stvari v življenju.

Ljubezen

V partnerskih odnosih bo potrebna potrpežljivost, iskren pogovor in čakanje. Morda ste se znašli na točki, ko ne veste kako naprej, kot bi se  znašli na razpotju ostati ali oditi. V taki situaciji ne ukrepajte, počakajte, da se vaše misli ohladijo in poskusite na situacijo pogledati z vseh zornih kotov. Svoje misli in občutke lahko napišete ali na kakšen drug način izrazite. Situacije se bodo izboljšale po delnem luninem mrku, ko boste sposobni uzreti večjo sliko. V kolikor prebrodite nasprotujoče si interese, se pred vami odpira bogato čustveno partnersko obdobje.

Posel

Na poslovnem področju se bo prižgala ustvarjalna notranja moč, ki vas bo gnala v spremembe. Želja bo zelo močna, da bi v življenju ali svetu kaj spremenili. To obdobje lahko doživljate različno intenzivno, morda kot rahlo nezadovoljstvo in željo po spremembi, ali pa kot močan notranji klic, ki želi spremeniti trenutno stanje. Vendar pa, bodite pozorni na to prvinsko energijo, ki se bo prebudila, da vas ne bo popeljala v agresije in brezobzirnost, jezo, zasvojenost ali obsedenost. 

Zato bi bilo dobro, da si naredite načrt nadaljnjih korakov in projektov, ter vklopite tudi razum, saj vas lahko v nasprotnem vaš notranji impulz lahko spravi v težave.

Konec meseca se obetajo lepši časi, ko boste lahko v harmoniji misli in srca realizirali projekte in naredili konkretne spremembe k obilju.

Intuitivno svetovanje (reading)

Intuitivno svetovanje - reading je duhovni vpogled v situacijo življenja in v izkušnje ki ste jih prestali, ali jih prestajate, ter v energijske zapise, ki vas omejujejo ali se vam ponavljajo. S pomočjo intuicije, angelskega vodstva in kart preko pogovora dobite odgovore in potrditve, ter napotke za vnaprej.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane