Julij

V sebi boste začutili močan klic po spremembi. Občutek boste imeli, kot bi se vam odprlo obzorje in nov širši pogled na življenje. Energije v vas, bodo močne in težko, da bi jih spregledali. Morda boste želeli kar takoj v svojem življenju vse spremenit, vendar boste na preizkušnji in bo potrebno vseeno imeti potrpežljivost in načrt. V nasprotnem primeru lahko hipne odločitve prinesejo spremembe, na katere še niste pripravljeni. V tem obdobju lahko tudi postanete svetovalec za ljudi, ki so se znašli v situacijah, ko potrebujejo pomoč ali nepristransko mišljenje. Vaš odnos s partnerjem bo doživel nove širine in zaznave. Sedaj je tudi čas, ko lahko svoja izrazite in poveste ljudem okoli sebe, koliko vam pomenijo, ali pa spustite svojo bolečino in na prijazen, ter razumevajoč način podajte svoje občutke, tistim, ki so vas prizadeli.

V tem obdobju lahko pride tudi nesozvočja med vašo zunanjo podobo, ki jo kažete svetu in tisto prvinsko energijo, ki jo skrivate v sebi. Lahko se zgodi, da odgovornost prelagate na druge, ali pa da se preveč ženete za gmotnim položajem in ne posvečate pozornosti svoji okolici.

Da se izognete konfliktom in konfliktnim situacijam, bi bilo dobro, da se osredotočite nase in posvetite čas sebi, nekje v miru in tišini.

To bo mesec, ko vas bodo energije vodile v različne smeri. Ključno bo znati potegniti mejo in prepoznati svojo spremenljivo energijo.

Povečana bo potreba po ravnotežju. Vendar pa vseeno boste na koncu tunela zagledali luč, ki vas bo vodila v pravo smer. Pozornost pa tudi usmerite v svoje misli, kajti zelo verjetno bo, da se boste smilili samemu sebi. V kolikor se to dogodi, vedite, da je to samo plod vašega uma in ne dejanskih okoliščin.

Konec meseca bo prinesel več mirnosti v vaše življenje, poleg tega boste ponovno zmožni upati in jasno zaznavati.

LJUBEZEN

Ne zapirajte se pred ljudmi, kajti tako v svoje življenje ne povabite ljubezni. Zadeve preteklosti oz. preteklih izkušenj bodo priplavale na površje. Namesto da bi pogledali in razumeli ta sporočila, se boste smilili sami sebi. Vendar bo tako vzdušje kratkotrajno, saj ko boste zagledali pozitivne strani, ki vam jih odnos ponuja, bo spet vse v najlepšem redu.

POSEL

Posel bo tekel dobro, vendar bodite pozorni na sodelavce ali osebe s katerimi boste stopili v partnersko sodelovanje. Potrebna bo previdnost pri podpisu listin. V kolikor vam projekt ali sodelovanje vzbuja nezaupanje, potem odločitev odložite še za nekaj časa. Bo pa to drugače čas uspeha in novih priložnosti.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane