Januar

Začetek novega leta bo predvsem v znamenju navdiha, novih zamisli in služenju denarja.

Obetajo se novi projekti in zaključujejo stari. Vendar za uspešno nadaljevanje bo ključno, da projekt, ki se ga boste lotili spoznate in raziščete do potankosti. Z osredotočenostjo, pozornostjo in odločnostjo boste lahko projekt zapeljali naprej, kajti v nasprotnem primeru vas čaka bolj težavna preizkušnja, zato je smiselno narediti domačo nalogo in biti pripravljen. Pazite, komu boste razkrivali svoje načrte, kajti nimajo vsi, ki vas obdajajo čistega namena. Lahko pride do merjenja moči.

Zavedanje, da lahko naredite več ali pa vsaj tisto, kar ste si zamislili, bo prišlo v ospredje. Lahko da, se boste ukvarjali z več projekti hkrati, a pri tem pazite, da boste imeli vse zadeve pod kontrolo, kajti hitro vas lahko zanese in lahko izgubite svoj fokus. Pomembno je, da ohranite nadzor nad svojim življenjem. Ravnotežje med dajanjem in prejemanjem bo rdeča nit  tega obdobja. V Kolikor se bo tehtnica prevesila, bo porušila vaš notranji mir.

Sredina meseca se bo obarvala čustveno. Želeli in iskali boste ljubezen, sočutnost in odkrivali svoja čustva. Pazite samo, da vas to obdobje ne okupira in da ne izgubite tla pod nogami. Kajti velika potreba po čustveni varnosti lahko zamaje vaše odločanje in pogled na življenjske situacije, ki se bodo odvijale.

Lahko pride do občutka ujetosti in omejevanja svobode. Postavljati boste začeli visoka merila tako sebi, kot ostalim, kar vas lahko pripelje do razočaranja. Dobrodošlo bi bilo, da prisluhnete svoji intuiciji in sledite svojim idealom.

Popazite tudi na svoje misli, kajti proti koncu meseca se zna zgoditi, da boste svoje strahove projicirali in priklicali v svoje življenje. Pomembno je, da ostanete pozitivni in prepoznate, kaj je resnica in kaj utvara. Kajti negativna prepričanja, ki se bodo pojavila lahko zelo zamajejo vaš napredek.

Ključno za vas bo tudi izobraževanje in iskanje informacij, poleg tega pa tudi to, da svoje zamisli spravite v snovni svet. Ne bo pa šlo brez samokontrole in discipline. Odpirale se bodo priložnosti, zato bodite pozorni na njih in jih izkoristite. Kajti vaša želja po spremembi bo zelo močna in energije vas bodo pri tem podpirale. Pomembno bo delovati, kajti če bodo želje ostale samo v vaših mislih, ne boste v življenju spremenili nič. Zberite pogum in notranjo moč, ter se lotite sprememb. Finančno stanje se izboljšuje, lahko pride do povišice, ali napredovanja, novih pogodb…

LJUBEZEN

Vaš odnos bo doživel pozitivne spremembe, vaše želje pa se bodo uresničile. Razmerje se bo razvijalo in doseglo nove dimenzije. V odnosu izrazite svoje vizije in želje, vendar pa ne zanemarite tudi partnerjevih. Ključna bo dobra komunikacija.

POSEL

Ta mesec se bo kar dosti dogajalo na poslovnem področju. Treba bo zaključiti že začete projekte. Nove ideje in navdihi vas bodo vodili v nove smeri. Potrebno bo preučiti situacije in narediti podroben načrt. Pri delu uporabite poleg razuma tudi svojo intuicijo, kajti le ta ima dostop do notranjih vpogledov. Pozorni bodite tudi na telesne znake pri sprejemanju odločitev.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane