Tedensko vodstvo angelov

Preden začneš prebirati angelski namig, se udobno namesti, naredi par globokih vdihov in izdihov, da se sprostiš in izberi svoj kupček kart. Izberi ga intuitivno.

Lahko si zastaviš vprašanje, pr:

⚜ Kaj v prihajajočem tednu pomembno zame?

⚜ Kako naj pristopim k reševanju trenutne situacije?

⚜ Kaj mi sporočajo angeli?...

Lahko oblikuješ svoj namen, vprašanje, misel...

Izberi kupček in si preberi svoje angelsko vodstvo 😇

 Tvoje vodstvo angelov:

Vodstvo št.1:

Teden, ki je pred vami, vam bo prinesel dinamiko - odločanja. Dobro bi bilo, da odločitve, ki bi jih bilo potrebno sprejeti že v preteklosti, končno sprejmete. To vam bo olajšalo nadaljnje delovanje in sprostilo energije, ki so vas ovirale k napredku. Morda se bo v vas prebudil strah, odpor, občutek krivde ipd...vendar, je ključno, da storite nekaj dobrega zase, kajti, le tako se boste razbremenili situacij ali ljudi, ki v vas selijo nemir.

Situacije, ste si ustvarili sami in na vas je, da odločitev po spremembi sprejmete vi. S svojim delovanjem in odločitvami ustvarjate vse, kar se vam dogaja. Zberite pogum in prebudite svojo notranjo moč, da se boste lahko soočili s svojimi posledicami. Ne krivite drugih za nastalo situacijo. V kolikor imate morda občutek, da vas drugi izkoriščajo ali neprimerno delajo z vami, se zavedajte, da ste jim to dovolili vi. In prav tako, jim samo vi lahko postavite omejitve in zahtevate spoštovanje. 

Konec tedna lahko na plano pride neka informacija ali brezobzirno izrečena resnica, ki bo v vas prebudila močna čustva. Naj vam to ne zamaje vaših temeljev in vaše integritete. Lahko pride tudi do spremembe načrtov, zato je dobro biti pripravljen na hitre odzive in prilagoditve. V kolikor imate stvari, odločitve, projekte ipd...,ki jih odlašate, se sedaj primeren čas, da jih obudite in dokončate. 

Vodstvo št.2:

Česa vas je strah? Biti to kar ste, kar si želite postati?

Znebite se strahu, ki vas ovira na vseh področjih. Bodite takšni kot ste, unikatni in drugačni. Ne ozirajte se več po svoji okolici, kajti tam iščete odobravanje in potrditve, ki jih ne dobite. Morda bi bilo dobro, da se priključite kakšni skupini, ki se deluje na duhovni ali osebnostni preobrazbi, da dobite vsaj nekaj podpore, pri svojem razvoju. Čas je za učenje in spoznavanje samega sebe. Na ta način, boste spoznali svoje sposobnosti in vrednost. In ne iščite več odobravanj tam, kjer niste slišani. Pogum, vizije, nove možnosti...ustvarjate sami.

Morda se boste znašli v situacijah, v katerih boste težko/ali pa ne boste znali odreagirati. Zavedajte se, da se vam ni treba soočati sami, zato, prosite za nasvet ali pomoč strokovnjaka ali osebo, kateri zaupate. Naj vam ne bo nerodno.

Teden bo tudi ključen, za ustvarjanje prihodnosti. Spogledujte se z vizijo prihodnosti. Kaj si želite? Po čem hrepenite? Kako lahko to uresničite/ustvarite? Naj vam bodo ta vprašanja iztočnica za iskanje vaše poti. Vse odločitve, ki vibrirajo z vami in  ki jih boste sprejeli, ter začeli uresničevati, bodo padla na plodna tla. A to ne pomeni, da se bodo same realizirale. Potrebno bo zavihati rokave in delovati, se izobraževati, iskati informacije...., da bodo zaživele in vam prinašale tisto, kar si želite. Čas je za ustvarjanje novih zgodb. Ne odlašajte več.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane