Intuitivno svetovanje

Intuitivno svetovanje ali reading so sporočila/informacije, ki jih preda vaša duša. Sporočila so vedno takšna, ki jih v danem trenutku potrebujete slišati, da lahko naredite korak naprej na svoji življenjski poti. 

.jpg

 

Kaj je reading?

 

Reading je duhovni vpogled v situacijo življenja, v izkušnje ki ste jih prestali, ter v čustva in strahove, ki vas lahko omejujejo v dani situaciji ali pa tekom vašega življenja. Sporočila in informacije, ki jih dobim na srečanju lahko zajemajo tudi tiste globoke skrite želje ali hotenja, ki ste jih potlačili ali pozabili na njih, so pa pomembna za vas. Reading poteka v vse smeri - v preteklost, sedanjost in prihodnost. 

Sporočila prinašajo jasnost in globlji uvid v situacijo v kateri ste se znašli, ter podaja smernice, kako to stanje spremeniti.

Reading ni vedeževanje, napovedovanje prihodnosti, ampak je usmerjanje k iskanju najboljše poti v pravo smer.

Reading poteka v sproščenem pogovoru, in ponuja odgovore na številna vprašanja. Če želite, lahko reading tudi posnamete, kajti včasih šele čez čas razumemo nekatere odgovore, ki jih prejmemo na readingu.

 

Kako predajam sporočila?

S pomočjo intuicije, angelskega vodstva in angelskih pripomočkov, vam predam sporočila in informacije, ki so v danem trenutku pomembne za vas in  ki jih potrebujete za razumevanje danih okoliščin, da vam pomagajo narediti premike naprej na vaši življenjski poti.

Trajanje 30 minut - cena 45,00 eur

Trajanje: 60 minut​ - cena: 80,00 eur

Reading poteka preko interneta (skyp, zoom, messenger...)

Po rezervaciji termina in vplačilu, vam pošljemo dostop do povezave dogovorjene storitve.