INTUITIVNI READING - SPOROČILA DUŠE

Sporočila duše, ki sežejo v srce

 

Sporočila duše so namenjene tebi. Skozi povezavo z duhovnim svetom predajam sporočila, ki ti v danih situacijah lahko pomagajo do razumevanja in razrešitve le teh.Moje raziskovanje duhovnega sveta se je pričelo leta 2012. Jasnočutnost in jasnovednost me spremljata že od malih nog. Takrat so govorili, da imam intuicijo. A meni se jo to zdelo nekaj čisto vsakdanjega in normalnega. Nič pretiranega, saj sem mislila, da imajo to vsi.

Z meditacijo se je moja povezava z duhovnim svetom okrepila in odprla sta se še preostala kanala, preko katerih komuniciram z višjimi svetovi.

Sporočila duše sem začela skupinsko predajati leta 20, bi rekla da bolj po naklučju. In v vsem tem času sem imela kar lepo število takih dogodkov in ljudi, ki se radi vračajo.

Sam dogodek poteka v prijetnem okolju in vzdušju. Skupine so manjše in vsakdo, ki je prisoten prejme sporočilo ki je naenjeno njemu. Velikokrat se sporočila drugih ljudi dotaknejo tudi posameznikov, katerim niso namenjena, a nosijo odgovor tudi njim.Dogodek je primeren zate v kolikor:


♥  se nahajaš v situaciji in ne prepoznaš nadaljnih korakov
♥  si želiš slišati svoj notranji klic
♥   želiš ozdraviti situacijo iz pretoklosti
♥  spoznati možnosti in nadaljnje korake na svoji poti
♥  dobiti vpogled, kaj ti duša sporoča....

Ker je število mest omejeno, je potrebna prijava.

Veselim se druženja s teboj čudovita duša.

Prispevek: 35,00 eur


 

Datume dogodkov si poglejte Tukaj

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane