Storitve

Intuitivno svetovanje (reading)

60 min

Na vse načine si prizadevamo, da bi spodbili dejstvo, da je človek božanski kot narava, neskončen kot prostor.

Aldous Huxley

Kaj je reading?

 

Reading je duhovni vpogled v situacijo življenja, v izkušnje ki ste jih prestali, ter v čustva in strahove, ki vas lahko omejujejo v dani situaciji ali pa tekom vašega življenja.

 

Kako predajam sporočila?

S pomočjo intuicije, angelskega vodstva in angelskih pripomočkov, vam predam sporočila in informacije, ki so v danem trenutku pomembne za vas in  ki jih potrebujete za razumevanje danih okoliščin, da vam pomagajo narediti premike naprej na vaši življenjski poti.

Reading (sporočila) so v večini primerov zelo čustvena, nemalokrat pa pride do aha momentov in potrditev tistega, kar globoko v sebi premlevate.

Na readingu prejmete lahko odgovore glede:

zdravja

▶ kariere

finančnega stanja

družinskih odnosov

poslovnih odnosov

vsakdanjih težav...

Lahko si pripravite seznam vprašanj, na katera želite prejeti odgovore.

Na  readingu dobite smernice in informacije kako naprej, vendar vedite, da samo vi lahko kreirate svojo prihodnost z vašimi dejanji in odločitvami.

Reading ni vedeževanje, napovedovanje prihodnosti, ampak je usmerjanje k iskanju najboljše poti v pravo smer, je kot kažipot, ki vas usmerja.

Reading poteka v sproščenem pogovoru, in ponuja odgovore na številna vprašanja. Če želite, lahko reading tudi posnamete, kajti včasih šele čez čas razumemo nekatere odgovore, ki jih prejmemo na readingu.

Trajanje: 60 minut

Potek: 10 minutni uvodni pogovor, 40 minut redinga ( sporočila vaših angelskih vodnikov ), 10 minut za razlago in postavljanje novih smernic

Prispevek:  80,00eur

Izbirate lahko med osebnim obiskom ali pa Intuitivnim svetovanjem na daljavo.

 

V kolikor vam čas, ali oddaljenost ne dopuščata, da bi se osebno zglasili, lahko storitev opravimo tudi na daljavo (E-stik).

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane