INTUITIVNO SVETOVANJE 

Z ENERGIJSKO PODPORO

Ko so uravnovešene energije na fizični, čustveni, mentalni in duhovni ravni, se počutimo zdrave, zadovoljne in polni energije. Ko se katerakoli energija v našem telesu poruši, takrat nastopijo prvi znaki, ki se kažejo v padcu energije kot, nezmožnost opravljati vsakodnevne obveznosti, nevoljnost, nezainteresiranost…pojavijo se prvi znaki bolečine kot glavobol, bolečine v telesu, upad imunskega sistema... in če ne prisluhnemo samim sebi, lahko te bolečine postanejo kronične. Na naše zdravje vplivajo tudi naša čustva in misli ( potlačena jeza, strah, zamere..) bolj ko so ta negativna, slabše se počutimo in delujemo.

Pomembno je, da negujemo naše telo in skrbimo za gibanje, da gojimo pozitivna čustva in rešujemo nastale situacije sproti, da živimo v sedanjem trenutku in da vzpostavimo povezavo sami s seboj, da se povežemo s svojo dušo.

Včasih pa pridemo do točke, ko nam primanjkuje moči za soočanje z izzivi ki se nam dogajajo, se vrtimo na isti točki, ne najdemo rešitve, začutimo upad energije, morda bolečine in takrat potrebujemo energetsko podporo in nekoga, ki bi vam prisluhnil.

Z energijsko terapijo in svetovanjem, lahko pridemo do vzroka nastalega stanja, vendar je pri odpravljanju in izboljšanju vašega počutja zelo pomembno vaše sodelovanje in pripravljenost za spremembe v vašem življenju.

Trajanje: 90 minut

Potek: 10 minut uvodnega pogovora, 30 minut intuitivnega svetovanja in pregled situacij ter energijskih blokad, saj za vsako blokado najsi bo čustvena, psihična ali telesna obstaja vzrok, 30 minut pogovora o dogajanju  terapijo, ter določitev nadaljnih smernic, 20 minut pogovora po energijski terapiji, ter določitev nadaljnih korakov

Prispevek: 80 eur

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane