Storitve

Regresija

140 min

Medijstvo

60 min

E - stik

storitve na daljavo

 Mesečno osebno mentorstvo je namenjeno ozaveščanju in prepoznavanju, ter rešitvi vašega osebnega izziva. S pomočjo vaj, meditacij, energijske vpogleda in osebnega vodenja, analiziram težavo in program je prilagodim vašim potrebam.

Ponovna povezava je celovit pristop, ki presega metode in tehnike. Je energijsko zdravljenje ki zajema vsa področja in tudi deluje na vseh področjih (mentalni, fizični, čustveni).

Intuitivno svetovanje - reading je duhovni vpogled v situacijo življenja in v izkušnje ki ste jih prestali, ali jih prestajate, ter v energijske zapise, ki vas omejujejo ali se vam ponavljajo. S pomočjo intuicije, angelskega vodstva in kart preko pogovora dobite odgovore in potrditve, ter napotke za vnaprej.

Regresija je vpogled v preteklost v prejšnja življenja in tudi vpogled v sedanje življenje. Velikokrat si ne znamo razložiti svoje strahove, dvome, odzive...ki se pojavljajo v vsakodnevnem življenju.

Medijstvo je pogovor z dušo pokojnika, ki poteka preko medija. Stik s pokojniki vam nudi oporo, uteho in je zdravilen za žalujoče svojce. Njihova sporočila so natančna in specifična, saj preko teh sporočil potrdijo stvari/situacije, katere prepoznate samo vi.

Vam razdalja ali pomanjkanje časa ne dopušča, da bi  se osebno zglasili?

Na voljo imate storitve tudi preko sodobnih naprav, ki omogočajo video klice in prihranijo čas.

Prostor v katerem se nahajate kopiči energijo. Ta energija je lahko pozitivna ali negativna, odvisna je od vibracije ljudi. Včasih, pa je lahko v prostor ujeta energija, ki prihaja od drugod (druga dimenzija)

Dejansko naš prostor ponavadi kopiči negativno energijo, ki jo povzročajo bodisi določena čustva in človeške izkušnje bodisi posebne podrobnosti v sami vesoljski strukturi.

Majhen korak v pravo smer, je lahko največji korak vašega življenja.

Pika Mia

Kontaktni obrazec

Obveščamo vas, da v primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil Loox- darovi svetlobe. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z povezavo, ki se nahaja na prejetem e-sporočilu.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Splošnimi pogoji GDPR.

 

 Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane