Februar

Če smo se prejšnji mesec posvečali svojim idejam in izpolnjevanju ter uresničenju le teh, bo v tem mesecu v ospredju vprašanje povezano z nami samimi.

Začetek meseca v znamenju naših misli in zaznav. Ujeli ste se v svoje miselne vzorce in svoj svet. Predsodki, ki jih gojite do sebe in drugih, vas omejujejo v tem, da bi videli celotno sliko in okoliščine v drugačni luči. Lahko pride tudi do kakšnih psihičnih težav ali depresije.

Na poslovnem področju lahko pride do krajših zastojev, zato je pomembno, da sledite svojemu srcu in intuiciji. Morda v tem trenutku ne vidite, kako se situacije lahko razvijejo ali celo prekosijo vaša pričakovanja. Pomembno bo vztrajati. Kajti kolo sprememb se je zavrtelo in potrebno se bo prilagoditi. Odgovornost za svoje življenje imate v svojih rokah, zato ne čakajte, da bo namesto vas kdo opravil vaše delo.

V kolikor situacije ne delujejo z vašimi pričakovanji, je še bolj pomembno, da pregledate zadeve, uberete drugačen pristop in zaupate. Svoje želje in pričakovanja morate izpolniti sami, kajti če jih boste prelagali na druge udeležence, lahko sledi globoko razočaranje.

Ko bo tole razburkano obdobje za vami, se lahko nadejate nadejate uspeha, a brez potrpežljivosti in delavnosti ga ne bo. Treba je delovati in uresničevati začrtane cilje.

Sredina meseca vas lahko zanese o premišljevanju o preteklosti. Morda se boste spominjali lepih in morda tudi tistih manj lepih trenutkov. Občutek boste morda imeli, da so takrat vse stvari in situacije izgledale drugače, boljše in rožnata očala, skozi katera gledate vam morda ne dajejo pravilne slike. Ko ste v stiski, si jih radi nadenete, a dolgoročno to ni rešitev za vašo čustveno potrebo. V vas se bo porajalo hrepenenje in želja po samozavesti ter optimizmu.

Prihaja obdobje mirnosti in jasnih zaznav. Ponovno se prebudilo upanje. Vaša prepričanja in zaznave bodo dobile novo obliko, nov drugačen pogled na situacijo. To obdobje bo pomembno, da postanete pozorni, mirni, osredotočeni – dobrodošla bo meditacija sli katera koli druga tehnika umirjanja, da boste lahko zaslišali svoj notranji jaz, ki vam bo v tem obdobju dobro služil.

Potrebno bo zadeve pogledati iz različnih zornih kotov, da si boste lahko ustvarili nepristransko mnenje in naredili nadaljnje načrte za prihodnost. Nikakor a si ne dovolite, da padete pod vpliv energij, ki niso dobre za vas, kajti kaj hitro vas lahko spremenijo v vlogo žrtve.

Kar se delovnega področja tiče, seme, ki ste ga v preteklosti zasejali, kali in se razvija. Da se pokažejo kakšni bolj konkretni rezultati, bo potrebno še počakati. Ključna bo potrpežljivost in vztrajnost, ste na dobri poti.

Konec meseca se lahko znajdete pred odločitvijo glede projektov, hobijev ali situacij, ki si jih želite. Na voljo boste imeli več izbir, a ne prenaglite se, ampak izberite tiste, katere v vas spodbujajo strast, vizijo in v katerih vidite napredek.

Šele ko boste točno vedeli, katero smer ubrati, se lotite podviga. Morda bo začetek težak, dolgočasen, naporen…a z vztrajnostjo, delom in disciplino, lahko napredujete.

Konec meseca bo zaznamovan s čustvi in prav je, da prisluhnete svojemu srcu  in razum daste malenkost na stran. Vaše misli boste obarvane s čustvenim pridihom, kar ni nič narobe, kvečjemu dobrodošlo, kajti skozi svojo strast in občutke boste hitreje ugotovili, katere so tiste stvari ali situacije, ki so v skladu z vami.

LJUBEZEN

V kolikor je prišlo do nesoglasja v odnosu, se bo le to razpletlo in ponudilo nove uvide in možnosti za napredek. V odnosu bodite izvirni in iznajdljivi, bodite vi. Ne prilagajajte se za vsako ceno. Zaupajte v svoje občutke in slutnje in jih na ljubeč način izrazite. Obeta se zadovoljstvo, mir in srečno družinsko življenje.

POSEL

Lahko pride do zastojev ali upočasnitve projektov. Morda ste zgrešili kakšno priložnost, vendar čas ni primeren za samopomilovanje. Vzemite si čas in dobro preglejte svoje načrte in vizije. V kolikor bo potrebo, jih spremenite. Bodite prilagodljivi.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane