Dobrodošli na straneh osebne in duhovne rasti

Vsako spremembo, ki si jo želimo v življenju doživeti skreiramo sami. Sami smo tisti, ki premikamo meje, ki so znotraj nas. In sami smo kreatorji svoje sreče, ljubezni, upanja in vsega 

lepega. V trenutku, ko vas vaša duša nežno nagovarja, da je prišel čas, ko je treba iti naprej in opustiti tisto, kar vam v teh okoliščinah ne koristi, je čas, da se podate na pot sprememb.

Vendar pa je mnogokrat to lažje reči kot storiti. Tudi sama sem se pred leti podala na pot, ki je nisem poznala, vendar pa sem se zavedala, če v svojem življenju ne bom naredila sprememb, potem bom ostala ujeta v času in občutkih slabega počutja, depresije, nemoči, slabih in izkrivljenjih misli.

Vsaka sprememba se začne z odločitvijo. Do razmišljanja o spremembah nas pripeljejo situacije v katerih smo se znašli. v kolikor se ne počutimo dobro in nas nastala situacija moti, takrat se začnemo spogledovati z izbiro. Izbiramo lahko med trenutnim stanjam, ki nam ni všeč ali s spremembo, ki si jo želimo.

Vendar pa sama odločitev za spremembo ni dovolj. Super je, da spoznate da si takega stanja ne želite več, vendar pa je potrebno ukrepati, da se sprememba dogodi.

In tako se podate na pot iskanja in raziskovanja. Predvsem se meni zdi najbolj pomembno, da najprej spoznamo sebe, da spoznamo svoje omejitve, prepričanja, svojo notranjo bolečino, da odpustimo preteklosti in se spogledujemo z vizijo prihodnosti.

Sama sem začela z majhnimi koraki in vsak nov pogled, razumevanje in tudi najmanjša sprememba, so bili nagrada na poti potovanja, ki sem si ga izbrala. 

Vem, da se da. Kajti dokazala sem sebi, kaj vse lahko spremenim, če le hočem. Še vedno delam na sebi, se izobražujem, odkrivam in razkrivam tančice, ki me peljejo 

naprej proti cilju.

In moje dosedanje izkušnje in tehnike z veseljem delim z vami, kajti želim si, da bi

spoznali svoje možnosti in živeli svoj potencial, ter zaživeli življenje o katerem sanjate.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane