December

Občutek boste imeli, da morate tekmovati ali za ljubezen, pozornost, pri delu… Vaš ego bo prevladoval, vendar tudi če zmagate v tem boju, boste vi tisti, ki boste čutili poraz. Zato bi bilo pametno, da svoje strasti malo omejite.

Povečana bo želja po spremembah, nekaj v vašem življenju boste na vsak način želeli spremeniti. Občutek boste imeli, kot da ste na bojnem polju in da morate uporabiti svojo municijo, vendar pa za spremembe potrebujete poleg želje tudi moč in pogum. Dobro pretehtajte svoje odločitve predno ukrepate.

Priporočljivo je, da si vzamete vsaj krajši oddih, kjer boste lahko sami. V vas se je nabralo ogromno različnih čustev in energije, ki jo je potrebno predelati. Meditacija bo več kot dobrodošla. Preveč stvari imate odprtih in fokus se vam izmika. Naredite si seznam prioritet in rešujte vsako situacijo posebej. Potrebujete zaključke, zato, da lahko neobremenjeno stopate naprej. V tem obdobju bo tudi kar nekaj možnosti za zabavo, izkoristite jih.

Konec meseca boste začutili svoj notranji klic, ki bo močan in vas vabil, da sledite svoji notranji poti. Intuicija bo močno povečana in sedaj jo boste le stežka preslišali. Ne razčlenjujte preveč in ne zatiskajte si oči pred tistim, kar je resnično pomembno. Pomembno je, da se posvetite svojemu čustvenemu življenju, svojim mislim in občutkom.

 

LJUBEZEN

Morda bo začetek meseca nekoliko stresen, kajti ponagajale vam bodo energije in vaše misli. Morda boste začutili celo nezadovoljstvo ali pa v odnosu imeli občutek dolgočasja. Vendar bo to samo prehodno obdobje, kajti skozi mesec se bodo situacije umirile. Odnos bo ponovno zacvetel in prinesel harmonijo.

POSEL

Morda boste morali v tem mesecu pohiteti z zaključevanjem projektov, sploh če ste v preteklih mesecih majčkeno lenarili. Lahko tudi na hitro pride do sprememb, ki bodo od vas zahtevale veliko časa in energije. Drugače, bo delo dobro opravljeno in lahko ste upravičeno ponosni nase. Čas bo primeren za načrtovanje naslednjih podvigov. Postanite vodja in prisluhnite ustvarjalnim idejam.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane