Avgust

Sveže, lažje energije bodo zavele v tem mesecu. Ozračje bo sproščeno in tudi počutje bo lahkotno in optimistično. Razloga za dobro voljo bo veliko. V tem obdobju lahko pride do napredovanja v osebnem in poklicnem življenju. V partnerski zvezi ni izključen tudi korak naprej, kot je recimo poroka ali skupno gospodinjstvo. V svojem življenju boste ponovno vzpostavili ravnotežje in stvari se bodo odvijale same od sebe.

Proti sredini meseca bo prišlo do sprememb in to tistih, katere vam več ne koristijo. Lahko pride do razpada prijateljstva ali odnosov, v katerih se ne počutite dobro. Morda boste ob zaključevanju odnosa ali situacije občutili krivdo, zmedo ali pa sebe obtoževali za nastalo situacijo. Vendar vedite, da se z nečim kar se konča, naredi prostor novim okoliščinam ali ljudem. Ne glede na občutek, da ste morda poraženi, vedite, da v tem primeru ne bo zmagovalcev. So odnosi in situacije, ki morajo iti svojo pot. Prav je, da spustite tiste dele, ki niso v skladu z vašo energijo.

Pomembno je, da ohranite vero, ne glede v kaj ali koga verujete. Kajti to upanje in zaupanje v dobro vas bo spodbujalo k nadaljnjim korakom in prineslo notranji mir.

Na poslovnem področju se bo veliko dogajalo. Več projektov vas bo zanimalo ali jih bo odprtih. Zato tukaj naredite prioritetni seznam in rešujte vsako situacijo posamezno. Potrebno bo kar nekaj prilagajanja in manevriranja, da bodo stvari izpeljane pravilno. Pomembno bo ravnovesje in usklajenost.

Bo pa konec meseca že razviden rezultat vašega prizadevanja. Poleg vseh obveznosti ne pozabite nase, na svoj notranji mir in umik iz vsakodnevnih situacij.

Ponovno se bodo prebudile vaše skrite želje in zamisli.

LJUBEZEN

Mesec bo čustven in odnosi se bodo poglobili in utrdili. Prijateljski odnosi lahko postanejo bolj intimni in vezi se bodo krepile. V kolikor bo prišlo do kakšnega spora, bo ta pozitivno in hitro rešen.

POSEL

Poslovno se bo veliko dogajalo, nove ideje, zamisli in različni projekti. Prav je, da stojite za svojimi prepričanji in stališči, vendar kljub temu sprejmite kakšen dobronameren nasvet ali ideje drugih ljudi. Poleg obilice dela, bo potrebno poskrbeti tudi za počitek. V tem mesecu se lahko nadejate kakšne nagrade ali javnega priznanja.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane