April

Povečana bo potreba po materialni varnosti. Morda boste imeli občutek, kot da ste materialno revni, ali pa da vaše finance niso v pričakovanju z vašimi načrti. Lahko pa nakazuje to obdobje tudi na čustveno ali miselno praznino. Vendar ne skrbite, kajti zelo kmalu bodo na vidiku novi navdihi in ideje. Boste pa v tem obdobju kar nekaj časa posvetili svojim odnosom, predvsem ljubezenskim. V tem času lahko pride tudi do tega, da ugotovite ali je vaš odnos s partnerjem primeren in zdrav za vas. Lahko da se nekateri odnosi na tej točki preoblikujejo ali razidejo.

Za tem sledi obdobje ustvarjalnosti in spreminjanje idej v realnost. Potrebno bo veliko natančnosti, znanja in potrpežljivosti. Spreminjati pa boste začeli tudi svoje okolje in imeli povečano željo po nadzoru, ter vztrajnost, da boste uresničili svoje vizije. Na čustvenem področju ne bo šlo vse po načrtih, saj boste od nasprotne strani pričakovali preveč. Vendar ne dramatizirajte in pretiravajte, kajti ni vse tako negativno kot izgleda.

Na poslovnem področju se bodo situacije razvijale po pričakovanju, vendar pa bodite pozorni, komu vse boste zaupali svoje načrte. Hkrati pa ne sklepajte in obsojajte prehitro. Kajti lahko da, boste v tem obdobju podlegli tudi svojim negativnim razmišljanjem, ki vam bodo zameglila presojo. Res je, da se vse ne more odviti pod lastnimi pričakovanji, željami in načrti, ki jih preslikavate na druge, zato sledijo potem razočaranja. Potreben bo kompromis in širši pogled na situacijo.

Konec meseca se bodo določeni projekti, odnosi in situacije zaključile. Ne bo zmagovalcev ali poražencev, ampak cikel, ki bo sprostil in zaključil zadeve, ki so odslužile svojemu času in namenu. Prišla bo nova energija, nov cikel, nove priložnosti. Ampak pod pogojem, da temu ciklu sledite in se ne oklepate preteklosti.

LJUBEZEN

Na ljubezenskem področju lahko pride do nesoglasij, v nekaterih primerih pa tudi do prekinitve zveze. Zavzemite svoje stališče in partnerju na prijazen in razumevajoč način povejte kaj pričakujete in želite. Potreben bo konkreten pogovor, da premostita razlike.

V kolikor ste samski, se obetajo nova poznanstva in prijateljstva, ki sčasoma lahko prerastejo v več.

POSEL

Odpirajo se nove možnosti in projekti. Pomembno je, da stopite iz kalupa in probate zagledati širšo sliko. Pri projektih ali načrtih bodite stvarni in branite svoja prepričanja. Ne dovolite, da drugi odločajo namesto vas. Mesec bo deloven, vendar kljub temu si ne pozabite vzeti čas za družino in prijatelje.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane