Angelsko tedensko sporočilo

25.5.2020 - 1.6.2020

Pred nami je intenziven teden, ki prinaša veliko delovanja in akcije.

Začetek tedna nekako nakazuje notranje skrbi in strahove, s katerimi se boste soočali. Ti strahovi slonijo na skrbi za finančnim ravnovesjem, zdravjem, ustvarjalnim navdihom in razmerjem z drugimi ljudmi. Pomembno je, da začnete opuščati skrbi, kajti ko se ukvarjate z njimi, to nakazuje, da se ukvarjate s preteklostjo ali prihodnostjo, pozabljate pa sedanjost. Skrbi lahko izvirajo tudi iz vaše rane mladosti ali vzorcev, ki ste jih podedovali od staršev oz. skrbnikov. In ker so skrbi del življenja, je potrebno pogledati na čem so osnovane - na iluziji, strahu ali nezaupanju. Vedno sporočajo kaj bi bilo potrebno spremeniti. 

Sredina tedna prinaša energije uspeha in premika naprej. Uspeh bo bolj materialne narave - lahko gre za pritok nenadejanega denarja, morda podpis pogodbe, začetek novega projekta...Bo pa to tudi obdobje, ki bo nakazovalo vaš notranji uspeh, ki se bo širil navzven. Lahko da bo dozorela neka vaša skrita in dolgoletna želja, ki bo sedaj ugledala luč sveta in zaživela, morda nova zaposlitev ali odprtje svoje podjetja... Kakorkoli, to obdobje bo obdobje, ko se vam odpirajo vrata novih možnosti in čas bo, da stopite skoznje.

Konec tedna bo dinamičen. Lahko bi rekli da ga označuje beseda hitrost. Čas bo za hitra dejanja in ukrepanje. Morda boste imeli občutek, kot da se zelo veliko dogaja (predvsem, če ste bili do sedaj v stanju čakanja). Prepreke, ki so se vam pojavljale do sedaj, boste uspešno razrešili in tudi komunikacija z drugimi ljudmi bo ključna, a hkrati produktivna. V tem času je tudi pomembno, kako so naravnane vaše misli. Bolj, ko se boste osredotočali na željeno in na rezultate, večje so možnosti, da to dosežete.

Čaka nas zanimiv, dinamičen teden poln novih spodbujajočih energij.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane