ANGELSKA ŠTEVILA

Angeli z nami komunicirajo skozi številke, ki se nam nenehno ponavljajo. Angeli so nefizična bitja svetlobe in nam prinašajo sporočila od Boga, božansko ljubezen in usmeritve v najvišje dobro.

Vsakdo izmed nas ima vsaj dva angela varuha, lahko pa jih imamo tudi več. To so osebni varuhi, saj so z vami že od samega začetka vašega življenja in neutrudno vas bodo spremljali vse do vaše fizične smrti. Angeli vas ljubijo brezpogojno in nikoli vas ne kaznujejo ali grajajo. Kajti kot človeško bitje imate svobodno voljo in oni nimajo pravice se vmešavati v vaše izbire in početje. Izjemoma se lahko vmešajo v primeru, da vam preti nevarnost.

Angeli z nami komunicirajo na različne načine, Eden izmed virov te komunikacije so tudi števila.

POMEN ŠTEVIL

 

 

 

 

 0

Ničla predstavlja neskončni krog, ki nima začetka in konca. Ko večkrat vidite ničlo, pomeni, da so vaše prošnje in molitve prišle do Boga in vas Univerzum podpira. 

 1

Enica vam sporoča, da ohranite pozitiven pogled na situacije in dogajanje. Ker se vaše misli hitro manefistirajo, bodite pozorni na njih. Osredotočite se na srčne želje in znebite se strahu, kajti le ta vas lahko ovira pri manifestaciji.

 

 2

Dvojka vas opominja. da ohranite upanje. Seme vaše želje je že posajeno, svojo energijo in čas še naprej vlagajte v izpolnitev želje. 

 3

Ko vidite trojko, vam ta sporoča, da imate zaščito vnebovzetega mojstra - tistega, ki vam je najbližje (Kuan Jin, Jezus, Buda...), Trojka drugače oznanja tudi Sveto trojico, kar pomeni, da imate v danem trenutku božansko zaščito, pomoč in vodstvo.

 4

 

Ko vidite štirico, vam le ta sporoča, da so angeli v vaši bližini in da so uslišali vaše molitve in prošnje. Pomoč je že na poti.

5

Petica prinaša pozitivne spremembe. V kolikor se nahajate sredi pomembnih življenjskih odločitev, vam petica sporoča, da se bo vaše življenje korenito spremenilo.

 6

Šestica se nanaša na materialne dobrine, finance in zemeljske skrbi. ko vidite to število, vam le to sporoča, da usmerite svoje misli na duhovne uvide, namesto da se obremenjujete s financami. Ko so vaše misli usmerjene v pozitivno, takrat tudi sami dvignete svojo vibracijo in s svojimi mislimi pritegnete obilje v svoje življenje.

 7

Sedmica pogostokrat velja za srečno število. To števili vam sporoča, da ste na pravi poti in da bo končni izid presegel vaša pričakovanja.

 8

Število osem ponazarja neskončnost, obilje in blaginjo. Ko vidite to število, se lahko nadejate neskončnih možnosti, obilja, ljubezni, idej...pomeni pa tudi odgovor Univerzuma, do so vaše molitve uslišane.

 9

Če pogostokrat vidite devetico, vas le ta nagovarja, da se lotite dela. Morda se sedaj cikel nečesa zaključuje, a že vam trka na vrata nova priložnost. Pomeni pa tudi, da ne odlašajte več in se podajte na pot svojega poslanstva.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane